Benvinguts al Cafè dAlícia

Benvinguts a la pàgina web del Cafè dAlícia. Aquí podràs trobar informació no només sobre nosaltres, sinó també sobre les activitats proposades desde el cafè en les que podreu participar de forma gratuïta. 


També podràs contactar amb nosaltres en cas de que necessitis més informació de l'aportada. Estem a un sol click de distancia. Pots anar a la secció de "contacta" per enviar-nos un email i nosaltres ens comunicarem amb tu el més ràpid possible. El catàleg que disposem a la secció de llibreria encara no està disponible, però pròximament l'actualitzarem amb els llibres de segona mà que podries trobar visitant la botiga. 

Atreveix-te a descobrir el fantàstic món del país de les meravelles amb nosaltres. En el cafè no només trobaràs un conill amb pressa o una Alícia golafre, també trobaràs cupcakes, pastissos, galetes, cafè o té i llibres. Mooooolts llibres. Així que no perdís més el temps i endinsa't al cau del conill.

___________________________________________________________________________

Bienvenidos a la página web del Cafè dAlícia. Aquí encontrarás información no solo sobre nosotros, sino también sobre las actividades propuestas desde el café en las que podréis participar de forma gratuita.

También podrás contactar con nosotros en caso de que necesites más información que la que puedas encontrar en la web. Estamos a solo un click de distancia: puedes ir a la sección de "contacta" para enviarnos un email y nosotros nos comunicaremos contigo lo más rápidamente posible. El catálogo que disponemos en la sección de librería aún no está disponible, pero próximamente lo actualizaremos con los libros de segunda mano que puedes encontrar actualmente en nuestra tienda.

Atrévete a descubrir el fantástico mundo del país de las maravillas con nosotros. En el café no solo encontrarás un conejo apurado o una Alicia golosa, también encontrarás cupcakes, pasteles, galletas, café o te y libros. Muuuchos libros. Así que no pierdas más el tiempo y adéntrate en la madriguera del conejo. 

 

Subscríbete por email