Primer micro obert al Cafè dAlícia

Com ja anunciàvem ahir al facebook del Cafè, tenim l’honor d'organitzar el primer micro obert. És la primera activitat que el Cafè dAlícia prepara i en tenim moltes ganes, així que esperem que vosaltres també. Aneu preparant les vostres histories, poesies, reflexions! Esperem escoltar-les totes.

Per als que no sapigueu que és un micro obert, ara us ho expliquem: és una activitat participativa totalment gratuïta en la que tots esteu convidats. Consisteix en llegir o recitar un escrit propi en qualsevol format: relat, poesia, reflexió filosòfica, el que sigui: l’únic límit és la vostra imaginació! L’obra no cal que sigui inèdita ni exclusiva; de fet, aquells que no s'atreveixin a compartir les seves pròpies obres mestres, podràn llegir qualsevol fragment dels seus autors preferits!

L’activitat començarà a les 18.30 de la tarda i acabarà a les 21 hores de la nit. Ja sabem que normalment l’horari del cafè literari és diferent, però hem allargat mitja hora per permetre que tothom que vulgui pugui compartir el seu talent.

Animeu-vos a participar, estem esperant a escoltar les vostres creacions. Sigues escriptor, poeta o lector, estàs convidat al primer Micro obert del Cafè dAlícia!

Per més informació, entra al facebook del Cafè dAlícia o consulta'ns a l'apartat de contacta

 

Como ya anunciábamos ayer en el facebook del Cafè, tenemos el honor de organizar el primer micro abierto de, esperemos, muchos más. Es la primera actividad organizada por el Cafè y tenemos muchas ganas, así que esperamos que vosotros también. ¡Id preparando vuestras historias, poesías o reflexiones! Esperamos escucharlas todas.

Para los que no sepáis lo que es un micro abierto, aquí os lo explicamos: Es una actividad participativa totalmente gratuita a la que todo el mundo está invitado. Consiste en leer o relatar un escrito vuestro en cualquier formato: relato, poesía, reflexión filosófica, lo que sea: ¡El único límite es vuestra imaginación! La obra no hace falta que sea inédita ni exclusiva; el único requisito es que tiene que estar escrita por vosotros.

La actividad empezará a las 18.30 de la tarde y acabará a las 21 horas de la noche. Ya sabemos que normalmente el horario del café literario es diferente, pero hemos alargado media hora para permitir que todo el mundo pueda compartir su talento.


Animaos a participar, estamos esperando escuchar vuestras creaciones. Seas escritor, poeta o lector, ¡estás invitado al primer Micro abierto del Cafè dAlícia!

Para más información, entra en el facebook del Cafè dAlícia o consúltanos en el apartado de contacta.

 

Subscríbete por email