El que ens porta març

El Cafè dAlícia està més actiu que mai; aquest març entra amb força amb les activitats que proposem. Per a que no us ho perdeu i si no heu vist el calendari de la web, us les comentem totes:


El proper dijous 5 de març rebrem l'Assosiació filosòfica anomenada La casa del pensament per tal de discutir entre tots els asistents una qüestió tan vigent com és el capitalisme. A partir de la lectura El naufragio del hombre de Carlos Fernández Liria y Santiago Alba Rico, s'intentarà pensar el concepte de capitalisme, la seva mutabilitat i relativitat, la relació que hi establim en el nostre dia a dia, etc,
Més informació sobre La casa del pensament: http://www.casadelpensament.com/
Primera sessió del Cicle de literatura comparada d'Extrem Orient on es proposarà la reflexió sobre l'obra a partir de certes línies argumentals, de temes històrics i també d'elements simbòlics. Al llarg de la tarda entre tots aquells que han llegit La novel·la de Genji i aquells interessats sorgirà un debat on s'intercanviarà l'experiència i l'opinió que ha sorgit de la lectura conjunta.
Si vols saber-ne més de les obres que llegirem al cicle, trobaràs la llista aquíEn aquesta trobada la traductora Noemí Risco ens portarà de la mà per la cèlebre història d'Alícia al país de les meravelles, així explicant-nos curiositats de les diverses traduccions, detalls interessants de la recepció mundial de l'obra (cinematogràficament o en la novel·la il·lustrada, per exemple), alhora que ens perfilarà l'estimat personatge d'Alícia. És la primera sessió de les moltes que seguiran del Cicle Féminas de cuento, en el que visitarem diverses protagonistes d'avui i de sempre.
Més informació sobre Noemí: http://www.noemirisco.me/

I com sempre, les sessions de micro obert del Cafè. Com ja vam avisar, es faran dues sessions al mes, una el dimecres de la segona setmana i una l'últim dissabte de cada mes. Si teniu dubtes, podeu mirar la pàgina del facebook del Cafè (aquí) on anem anunciant els esdeveniments o mirar el calendari que anirem actualitzant (aquí) 

Subscríbete por email