Que ens porta març | Segona part

A principis de mes us portavem les activitats organitzades per les dues primeres setmanes de març, i ara que s'acosta l'equinocci, ja us podem explicar el que el Cafè organitza per les setmanes vinents. Com ja us vam anunciar, el Cafè està més actiu que mai. Us esperem a tots i totes!Trivial literari
Perque la literatura no és només un afer seriós, volem pendre'ns-ho també amb un to més lúdic amb activitats com aquesta. Vols demostrar els teus coneixements literaris? Doncs aquesta és la teva: Al concurs de preguntes i respostes sobre literatura es participa en grups de tres o quatre persones (no cal que vingueu en grup... Així hi ha més oportunitats per conèixer amants de la literatura com vosaltres!) i podreu guanyar consumicions i sobretot, passar-ho molt bé.
Més informació a l'esdeveniment:Festa de la primavera
En motiu de l'arribada de la primavera, el Cafè dAlícia reprèn el ritual japonès de recitar Haikus. Distribuirem entre tots els poetes i curiosos asistents temes vàris a partir dels quals improvitzar un Haiku; disposaran una hora per composar-los i després els posarem en comú recitant-los. Tots els presents podran votar el Haiku que hagi agradat més, i entre els guanyadors repartirem uns obsequis.
Per acompanyar l'experiència proposarem diverses opcions gastronòmiques del país, com els mochis, però també la nostre versió: el cupcake de té verd amb llimona.


 

Subscríbete por email