Banana Yoshimoto tanca el cicle de literatura japonès

Si seguiu les publicacions de la pàgina web del Cafè dAlícia, tindreu coneixement del cicle de literatura comparada d'Extrem Orient que estem realitzant. Sinó, mai és tard per unir-vos a nosaltres. Cada primer dissabte de mes ens reunim els amants de la literatura oriental per debatre un llibre prèviament escollit per en Toritaka Tokumei, l'encarregat d'organtizar el cicle. Fem un recorregut per l'Àsia oriental i la seva literatura, tant ancestral com actual. Així, ja hem vist la literatura japonesa i llegirem posteriorment la xinesa i la coreana. 

Banana Yoshimoto tanca aquest cicle de literatura japonesa i obres les portes al de la literatura xinesa. Tot i ser una autora més contemporània que els autors que hem vist anteriorment (Shikibu, Kawabata o Mishima), té molts aspectes interessants que tractarem en aquesta pròxima sessió i ens ajudaran a concloure aquesta primera part del cicle. 

Encara teniu temps de llegir Sueño profundo, la lectura escollida de Yoshimoto, doncs és un llibre molt curtet que es llegeix molt bé i ràpidament. Així que si us interessa unir-vos a nosaltres, les portes de l'Alícia estan obertes a tothom. 

Ja ho sabeu, aquest dissabte 6 de juny a les 18.30 hores vine a donar la teva opinió.  

Subscríbete por email