Cinc llibres per llegir a la platjaAra que s'acosta l'estiu, la calor ja fa de les seves i les vacances estan en ment de tothom, és el moment ideal per pensar en els llibres per llegir aquest estiu. Aquell llibre llarg que espera al prestatge per quan tinguis una mica més de temps, la novel·la d'amor que et fa viatjar a la Toscana... qualsevol moment és excusa per agafar un llibre i perdre's en les seves pàgines, sobretot si és un llibre que crida tant el bon temps com el juliol. Per això, des del Cafè dAlícia, volem recomanar-vos cinc llibres que us ajudaran a viatjar, desconnectar o oblidar el curs anterior i viure un estiu d'allò més lector :)

Santuario de William Faulkner: Per no recomanar l'obra més coneguda de l'autor, El brogit i la fúria, us proposem una alternativa: Santuario és la novel·la que va ser considerada  a l'època el best-seller de l'autor. Treballant les mateixes estratègies amb el narrador, amb la informació que el lector va desxifrant progressivament, ens trobem davant diversos crims morals en els que es veuen involucrats una jove, un detectiu o uns contrabandistes del bell mig d'Estats Units. Accepta la prosa terrible de Faulkner, capaç d'embellir la maldat més cruel que puguem imaginar.

Algo supuestamente divertido que nunca volveré a hacer de David Foster Wallace: Llegir a Foster Wallace és sempre un repte, però els reptes, amb una mica de gelat i un bon cafè fred, no fan tanta por. I més si són reptes tan divertits com el que ens proposa aquest llibre. Foster Wallace explica, amb un to irònic i còmic, un viatge que va realitzar en un creuer pel Carib. Molt estiuenc, sí, tot i que la intenció s'allunya una mica de mostrar elements paradisíacs i viatges llunyans. 

La corte de los espejos de Concepción Perea: Una de les coses que més ens agrada als lectors de fantasia és poder viatjar mentre llegim. Endinsar-nos en les pàgines que, com un avió, ens porten a móns inimiaginables. La proposta de Concepción Perea farà somiar al més incrèdul. A més a més, és un llibre prou llarg com per a que a mesura que vas llegint les pàgines comencis a habitar dins del seu món. T'assegurem que ho faràs. 

El cel es blau, la terra blanca de Hiromi Kawakami: Per aquells que busquin una lectura més lleugera, Hiromi Kawakami és una molt bona opció. Totes les seves novel·les són curtetes y fresques, ideals per una tarda d'estiu davant del ventilador. Què millor que poder viatjar a la terra del sol naixent, de poder viure amb els personatges i sentir amb ells amb la dolçor típica d'aquesta autora japonesa? Per a l'estiu, res millor.

Inés y la alegría de Almudena Grandes: Per a tots aquells amants de la novel·la històrica ben feta, Grandes és una assignatura obligatoria. I més quan parlem dels llibres que conformen els "Episodios de una guerra interminable". Inés y la alegría, el primer i més històric dels tres, és un bon llibre per començar amb l'obra d'aquesta autora. A més a més us recomanem un llibre llarg per què els estius són el millor moment per submergir-se amb calma entre les pàgines d'un totxo.  

Subscríbete por email