Comencem el curs amb tallers al Cafè dAlíciaEl dia 2 de septembre, el Cafè dAlícia va tornar a obrir les seves portes després d'un mes de vacances. Aquest mes, tot i que no hem pogut reunir-nos pel Club de lectura de Literatura Oriental, desplaçant així aquesta sessió al mes d'octubre; hem organitzat la nostra activitat més famosa, el Micro-obert, per tal de rentrobar-nos tots després d'aquestes vacances.

Però això només és una iniciació a aquest nou curs, el Cafè arrancarà amb tota la seva força el mes d'octubre, moment en el que podem presentar dues activitats que enriquiran la vida cultural del nostre espai:

Després de l'èxit del taller d'escriptura intensiu que vam realitzar durant tot el mes de juliol, hem cregut interessant ampliar aquest taller a tot un curs. Creiem que amb més sessions podrem treballar millor l'art de la narratologia i aprofundir en aquest art que és el de escriure histories. A més a més, aquest sistema us dóna la facilitat de poder-vos apuntar tant per mesos com per tot l'any, segons la vostra disponibilitat i interessos. 

També estem preparant un nou taller molt interessant: un taller de teatre. Més d'un ens heu comentat que us agrada molt el teatre i la improvisació i justament és això el que volem treballar en aquest taller. Una tarda a la setmana, durant una hora i mitja, podreu allunyar-vos de la vida cotidiana i endinsar-vos en el món de l'espectàcle. 

Al llarg d'aquesta setmana, us anirem informant en aquesta pàgina web (en la pestanya d'agenda d'activitats) i a través de les xarxes socials, com facebook, on a més a més detallarem aspectes dels tallers com els horaris, les dates d'inici, el període d'inscripció i preus.
Esperem que aquests tallers us agradin i que us animeu a participar en algún... o en tots dos!

 

Subscríbete por email