Activitats de Novembre al Cafè

Ja portem deu dies de Novembre i el Cafè ve carregat d'activitats per aquest mes. Repetim les vostres preferides, però també us portem novetats que sabem que us encantaran. Si no us voleu perdre les activitats d'aquest mes, seguiu llegint!

Divendres 13 de novembre
Presentació de l'editorial Escarlata ediciones: Com sempre, ens agrada promoure projectes nous i Escarlata ediciones no pot ser més nova. Aquesta editorial de literatura juvenil i romàntica ha pensat en nosaltres per fer la seva primera aparició en públic i nosaltres estem contentísimes. A més de la presentació de l'editorial, podreu asistir a la presentació de dos dels llibres del seu catàleg i a la firma de llibres de les seves autores. Sorteigs, cupcakes... ¡Trobareu de tot!

Dimecres 18 de novembre
9è micro obert: Ja coneixeu els nostres micros oberts, però mai està de més recordar que són un espai ideal per a tot aquell que vulgui expressar o llegir els seus escrits. Sempre ens encanta escoltar-vos i també, admetem-ho, llegir les nostres pròpies creacions. Ja siguin textos, poemes o relats curts, tot és acceptat als micros oberts de l'Alícia :)

Dissabte 21 de novembre
Club de lectura de fantasia i ciencia ficció: Tornem a engegar el Club de lectura de ciència ficció i fantasia del Cafè dAlícia. La dinàmica segueix sent la mateixa: Farem una introducció al club i escollirem entre tots la lectura del mes que ve. Aquesta sessió estarà dedicada a dues novel·les (La guía del autoestopista galáctico de Douglas Adams i Los viajes de Tuf de George R.R. Martin) en les quals les naus espacials tenen un pes important a la trama, en honor a la pel·lícula que s'estrenarà el mes vinent.

 

Subscríbete por email