Agenda d'activitats

El cafè dAlícia ofereix varies activitats a les que pots participar sempre de forma totalment gratuita. Si vols saber més informació sobre aquestes, pots enviar-nos un email a l'apartat de contacta (click aquí!) o preguntar-ho directament a la botiga en horari lectiu. Si vol proposar-nos alguna activitat que no estigui descrita en aquesta pàgina, ens encantaria escoltar-te. 

Club de lectura: Consistirà en una reunió mensual en la que tots els participants es posaran d'acord en l'elecció d'un llibre al que dedicar una lectura conjunta. En aquesta reunió, cadascú aportarà el seu punt de vista i opinió sobre el llibre escollit per tal d'ampliar i crear debat a partir de la nostra experiència lectora. Click aquí per tenir més informació dels diferents clubs.

Micros oberts: El recital del Cafè dAlícia no només accepta poesia en tots els idiomes, sinó que també està obert a relats curts, reflexions filosòfiques o temes interessants a parlar. Tot el que doni temps a relatar o llegir en 15 minuts. Cada segon dimecres de mes i últim dissabte de mes.

Xerrades literaries: Ens reunirem per comentar els últims llibres que hem llegit, aquells que més ens van marcar, divertir o enamorar, és a dir, aquells que volem compartir i donar a conèixer a tothom. Cada mes escollirem un tema sobre el qual debatre les nostres lectures. 

Cafè filosòfic: Un dels nostres mediadors proposarà un tema central del debat: Conceptes problemàtics com la llibertat o bé qüestions més concretes i actuals com el progrés en la civilització o per exemple, les noves tecnologies en l'educació. En aquest debat tothom podrà participar ordenadament exposant les seves idees i argumentacions, amb el fi de pensar i reflexionar sobre la qüestió, sense cap pretensió d'arribar a una conclusió concreta.

Presentació de llibres: A la nostra llibreria podreu assistir a les presentacions de novetats que protagonitzaran els mateixos autors. Després de la presentació, es farà una ronda de preguntes i es podrà adquirir un dels exemplars del llibre firmat.

Esdeveniments culturals: S'organitzaran esdeveniments culturals com participacions musicals (concerts acústics), filosòfiques (per part d'associacions universitàries) o tallers. 
 

Subscríbete por email