Taller d'escriptura intensiu de primavera
II TALLER D’ESCRIPTURA

            En aquesta segona edició del taller d'escriptura desenvoluparem la idea que vam dur a terme aquest estiu, aprofitant el major espai de temps per aprofundir en cadascun dels elements que conformen la creació literària en narrativa.

            Com l'anterior que l'inspira, aquest taller està adreçat a tot aquell qui vulgui descobrir i treballar les diferents dimensions que l'escriptura comporta sense tenir en compte cap nivell en particular. No es tracta d'un curs estàtic construit al voltant de normes o preceptives fixades d'avantmà sinó que apunta l'escriptura com a pensament: pensar el procés literari en funció de cada autor i cada obra.

            Des d'unes nocions de teoria literària observarem diferents textos per veure com els elements propis de la narrativa s'articulen i com apropar-los, si convé, fins a la nostra escriptura. Es tractarà, en definitiva, de llegir i escriure en un marc de pensament crític. Comptarem, doncs, amb diferents exercicis, propostes i estímuls per poder desenvolupar cadascun dels aspectes teòrics.


OBJECTIUS DEL TALLER

—Aprendre els diferents elements que intervenen en l’escriptura.
—Aprendre a llegir críticament.
—Desenvolupar la creativitat.
—Perdre la por a escriure.
—Compartir els textos i conèixer les lectures dels altres escriptors.

PREU I INSCRIPCIÓ

            
El taller constarà de 8 sessions durant 8 setmanes i té un cost de 120 euros íntegra. La forma de pagament, al contrari que amb el curs intensiu que vam realitzar al juliol, es farà exclusivament al Cafè dAlícia. El pagament pot ser tant amb targeta com en efectiu, acceptem ambdues formes. Durant tot el mes de gener i fins al començament del curs (19 de febrer), es podrà fer la inscripció. En cas de que us sigui més fàcil fer una transferència al nostre número de compte bancari, sius plau envieu-nos un email a "cafedalicia@gmail.com" per passar-vos el número. Moltes gràcies. 


 

Subscríbete por email